Sayfalar

17 Ekim 2016 Pazartesi

Motifli Yatak Örtüsü



Herkese Merhaba!

Bugün size hiç adetim olmamasına rağmen henüz bitmemiş bir üründen bahsedeceğim. Annemin uzun süredir uğraştığı ve büyük emek verdiği yatak örtüsünün bitmesine çok az kaldı ve ben bunu paylaşmak için yatak örtüsünün tamamlanmasını bekleyemedim :)


Sanırım geçtiğimiz sene, Pinterest üstünde görüp çok beğendiğim bir el işi yatak örtüsü modeli olmuştu. Bunu annem ile paylaşınca tabi o hemen çalışmalara başladı. Tabi hem boyutun büyük olması, hem işin detaylı olması hem de bu süreçte annem bir kız torun sahibi olması örtünün bitmesini uzattı da uzattı :)



Bu yatak örtüsü bir tığ işi çalışma. Gördüğünüz tüm kare motifler tek tek yapılıyor. Daha sonra ise beyaz bir iplikle birbirine ekleniyor. Annem yün olarak Lanoso markasını kullandı. Henüz tamamlanmadı zira hem fotoğrafta gördüğünüz şekilde sol taraftaki boşluk var tamamlanması gereken, hem de benim yatağım bu fotoğraftakinden daha büyük olduğundan biraz daha uzatılması gerekecek.

Bu arada alttaki fotoğraf, Mercan Design'ın instagram hesabından alındı. Belki aranızda henüz bizi takip etmeyenler vardır :)

Hanife Mercan (@mercandesign) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Siparişleriniz için mail atabilirsiniz: hanife.mercandesign@gmail.com
Bizi Facebook üzerinden de takip edebilirsiniz: Mercan Design
Bizi Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz: Mercan Design

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder